Ontdek Drenthe en activiteiten in Drenthe

Drenthe is de ideale plek om actief te genieten. Wil jij rust, ruimte en acitviteit ervaren, dan zit je bij ons goed. De Loeghoeve ligt in het Nationaal Park Drentsche Aa, waar je wordt omringt door prachtige natuur. Kies een mooie wandelroute vanuit de boerderij of stap op de fiets en bezoek de mooie esdorpen. Ook op de mountainbike ervaar je het prachtige Drenthe. 

Ben je op zoek naar evenementen in de buurt, of wil je cultuur snuiven. Ook daarvoor ben je in Drenthe op de juiste plek, ontdek op deze pagina wat er in Drenthe allemaal te doen en ontdekken is.

Drenthe

Op de website van Drenthe.nl zijn voldoende activiteiten te vinden voor jong en oud. Zo kan je je activiteiten plannen voor tijdens je verblijf bij ons in Anderen

Nationaal Park Drentsche Aa

Drenthe telt drie nationale parken en prachtige natuurgebieden. Onze boerderij staat middenin het Nationaal Park Drentsche Aa. Maak kennis met het oude Drentse landschap en ontdek grafheuvels, hunebedden en Celtic field. Ontdek hier meer over het Drentse beekdallandschap.

Mooie routes

De boerderij is gelegen in het Nationaal Park Drentsche Aa. De perfecte uitvalsbasis voor een lange wandeling, fietstocht of een tocht op de mountainbike. Klik voor meer informatie over mooie routes op onderstaande knop.

Evenementen en activiteiten

Er is altijd iets te doen in Drenthe. Zeker in het voorjaar en de zomer. Denk aan festivals, tentoonstellingen en natuurlijk de TT van Assen. Klik op onderstaande button voor een overzicht van de agenda.

Activiteiten met kinderen

Ook voor een verblijf met kinderen is Drenthe een goed idee. Bezoek een zwemplas, zwembad, schaapskooi of ga klauteren in het bos. Ook zijn er verschillende musea voor kinderen of kan je dieren bekijken bij Wildlands in Emmen.

Boeken